Xbox One kopen

Wil jij de nieuwe Xbox One kopen maar weet je niet voor welke aanbieder je het beste kunt gaan? Geen probleem dan ben je op het juiste adres! Xbox-kopen.nl heeft alle aanbieders van de nieuwe Xbox One op een rijtje gezet. We vergelijken aanbieders op verschillende aspecten zodat jij je Xbox One bij de beste aanbieder kunt kopen. Let bij het Xbox One kopen vooral op de leveringsdatum, deze kan onder aanbieders nog wel eens verschillen! Bekijk hier jou ideale aanbieder voor het Xbox One kopen:

AanbiederOver de aanbiederVerzendingLevertijdBeoordeling
AanbiederOver de aanbiederVerzendingLevertijdBeoordeling
nedgameDe goedkoopste online aanbieder met een enorm uitgebreid assortiment. Nedgame voor elke gamer wat wils!Gratis boven €75,- Volgende dag De hoogste score door onze klanten!
consoleshop-logoMet een scherpe prijsstelling en beste bezorgingsgarantie biedt Consoleshop.nl de beste deals! Gratis Volgende dagDe hoogste score door onze klanten!
bol.com - logoOok bol.com is goed vertegenwoordigd in de consoles. Met de beste voorwaarde biedt bol.com regelmatig aantrekkelijke acties voor gamers! Gratis boven €20,-Volgende dagDe hoogste score door onze klanten!
media marktGratisVolgende dagDe hoogste score door onze klanten!
intertoysGratisVolgende dagDe hoogste score door onze klanten!
bart smit€1,99Volgende dagDe hoogste score door onze klanten!
redcoon€7,99Binnen 24 tot 48 uurDrie sterren
dixons-logoZowel offline en online is Dixons goed vertegenwoordigd. Naast de handige gratis bezorging kun je er ook voor kiezen om de bestelling in een Dixons winkel op te halen. GratisVolgende dagDrie sterren
satur-logoHet is zover, ook Saturn heeft een webshop! Koop nu online bij één van de grootste electronica winkels van Nederland. GratisVolgende dagDrie sterren
mycom-logoMyCom.nl is de winkel voor computers en toebehoren, dus natuurlijk ben je ook hier voor een Xbox aan het juiste adres! GratisVolgende dagDrie sterren
otto-logoOTTO biedt naast kleding ook goede deals voor consoles. Bekijk snel het verrassende aanbod! €5,95Volgende dagDrie sterren

Over de Xbox One

Microsoft presenteerde hem als een alles-in-een entertainmentsysteem maar de Xbox One is toch ook een echte console zoals we de Xbox en Xbox 360 kennen. De Xbox one is de 3e generatie Xbox en gaat zeker weer een flinke stap vooruit. De Xbox One is sneller, de graphics zijn fantastisch en je kunt meer dan alleen gamen met deze console!
De Xbox One komt standaard met een vernieuwde controller en de nieuwe Kinect. Hierdoor betaal je meer voor de Xbox One als dat je een Playstation 4 zou kopen, welke goedkoper lijkt maar dus zonder bewegingscensor komt. De Xbox One komt gelukkig met een Blue Ray speler wat de kwaliteit van games enorm gaat helpen. Daarnaast bestaat het besturingssysteem uit twee delen, het eerste deel is een speciaal ontworpen besturingssysteem voor de Xbox One en het andere systeem is een aangepaste versie van Windows 8. Hierdoor is het mogelijk makkelijk en snel te switchen tussen games en media. Ook speelt smartglass een grote rol bij de Xbox One, de applicatie van Microsoft die het mogelijk maakt om vanaf je tablet, smartphone of zelfs pc je Xbox One kunt besturen.