Reacties van onze klanten

Bezoekers over Xbox-kopen.nl

Het gebeurt regelmatig dat onze bezoekers ons een recensie, opmerking of vraag sturen. Wij plaatsen deze graag op onze reactiepagina. Lees hier de reacties die wij tot nu toe hebben ontvangen!

Ook reageren? Dat kan! Stuur jou verhaal of review naar ons op, geef aan hoeveel sterren je onze website geeft en wij zullen er op toezien dat jou beoordeling hier terug te vinden is.
Direct reageren

Bert

De hoogste score door onze klanten!
Dankzij Xbox-kopen bespraarde ik al gauw 60 euro!

Anoniem

Vier sterren
“Eindelijk weet ik de specs van mijn Xbox, super.”

Felix

De hoogste score door onze klanten!
Ik vindt de manier waarop jullie (Lilly & Sam) artikelen schrijven erg leuk. Je ziet gewoon dat jullie echte gamers zijn!

Casper

De hoogste score door onze klanten!
Ik kijk regelmatig op deze website. In eerste instantie was ik bang dat jullie alleen maar doorlinken naar andere sites. Doordat ik een paar keer ben terug gekomen ben ik gaan inzien dat het aanbod blijft wisselen. Goed aanbod en vaak goedkoper dan de grote namen (bol.com, wehkamp enzovoorts).

Anne

Drie sterren
Leuke site maar ik kan niet direct bestellen. Dat is wel jammer. Nu ga ik gewoon via jullie naar de andere aanbieders en dat bespaart me meestal zo`n 10% tot 15%. Waar ik echt voor terug kom is jullie tips en informatie.

Tim

De hoogste score door onze klanten!
Super vlotte levering door de aangesloten partijen, ik koop voortaan hier.

Bedankt allemaal voor deze leuke reacties!
Direct reageren