Zet in je agenda: Xbox One 5 september in Nederland

Zet in je agenda: Xbox One 5 september in Nederland

Eindelijk komt er meer duidelijkheid over wanneer de Xbox One in Nederland te koop is. Vanaf 5 september zal hij in alle winkels dan eindelijk over de toonbank mogen gaan aldus het persbericht van Microsoft.

En er is meer goed nieuws uit het persbericht te halen. Waar in Amerika, bijna een jaar geleden, er nog maar één optie was; de Xbox One met Kinect komen er in Nederland minimaal twee versies. Één met en één zonder Kinect. De Xbox One zou hierdoor de concurrentie met de Playstation 4. De Xbox One met Kinect zal, 499 euro moeten gaan kosten. Die zonder Kinect is 100 euro goedkoper en komt dus uit op 399 euro.

En wat je dan voor dit geld krijgt? Een Xbox One met een 500GB Harddisk en Blu-Ray speler, één draadloze controller en een gratis 14 dagen proefabonnement op Xbox Live Gold. De verwachting is dat er daarnaast ook direct speciale aanbiedingen/bundels op de markt komen waar je direct je eerste Xbox One games krijgt, zoals bijvoorbeeld de game Titanfall.

De Xbox One is nu al te pre-orderen voor de release van 5 september. Kijk hiervoor op onze Xbox One pagina. Kan je niet zolang wachten? Sommige winkels bieden nu al een geïmporteerde Xbox One aan. Zo ook Nedgame, welke de Xbox One inclusief de Kinect nu al verkoopt voor 488,- euro.